Onze ambitie

Vanuit verbinding versnellen

In de strijd tegen parkinson wordt hard gewerkt door alle betrokkenen. Dat is nodig gezien de urgentie die we allemaal proeven en het feit dat er op diverse fronten nog veel te winnen valt. Tegelijk ligt dáár ook de uitdaging. Hoe borgen we met elkaar dat we ons met de juiste zaken en prioriteiten bezighouden en op effectieve en efficiënte wijze samenwerken.

Bij Parkinsonalliantie Nederland zien we kansen om hier succesvol op in te spelen. Als richtinggevende partij willen we zowel inhoudelijk als beleidsmatig partijen aan ons binden die zorgen voor die versnelling. We willen een duurzame samenwerking tussen alle betrokken partijen op gang brengen vanuit een gedeelde visie.

Onze eenduidige en transparante manier van werken zorgt er tevens voor dat alle partijen vanuit hun eigen kracht aan de slag gaan én elkaar versterken. Zo boeken we sneller resultaat. Wij slaan continu bruggen, bijvoorbeeld tussen praktijk en wetenschap. Mede hierdoor zijn we een krachtige spreekbuis richting overheid, zorgverzekeraars en andere voor parkinson relevante partijen.

nav-line2-taupe-01

Parkinsonalliantie Nederland is een samenwerking tussen:

Logo-Parkinson_DIAP
Parkinsonnet
ParkinsonNL
DutchParkinsonScientists-1

© Parkinsonalliantie Nederland

Anbi_Logo