wereld parkinson dag 2022

Parkinson Diner

Op Wereld Parkinson Dag (11 april) organiseerde Parkinsonalliantie Nederland een bijzonder diner. Op deze avond gingen beleidsmakers, bestuurders, ervaringsdeskundigen, financiers, politici en zorgverleners met elkaar in gesprek met als doel om samen tot een nieuw en beter perspectief voor parkinson te komen.

Jeroen Pauw sprak met Bas Bloem (ParkinsonNet) en Marina Noordegraaf (ervaringsdeskundige) over gezonde leefstijl en leefomgeving, met Jet Bussemaker (RVS) en Marion van den Heuvel (ervaringsdeskundige) over zelfzorg & mantelzorg, en met minister Conny Helder (VWS) over beleidsimpuls parkinson. 

Een impressie van de avond:

Klik rechts op het pijltje om meer foto's te bekijken:

Muzikale optredens waren er van de 3 bartions en Ellen ten Damme. De avond werd culinair verzorgd door de studenten van het ROC Mondriaan. Het drukwerk is ontworpen door de studenten van het Grafisch Lyceum Utrecht en de bloemstukken zijn samengesteld door de studenten van het Clusius College.

Help mee impact maken

Samen impact creëren kan niet zonder financiële ondersteuning. Dankzij giften kunnen we samen sneller oplossingen vinden tegen parkinson. Uw bijdrage is meer dan welkom. Dat kan gemakkelijk via een Tikkie of via het online donatieformulier van ParkinsonNL.

nav-line2-taupe-01

Parkinsonalliantie Nederland is een samenwerking tussen:

Logo-Parkinson_DIAP
Parkinsonnet
ParkinsonNL
DutchParkinsonScientists-1

© Parkinsonalliantie Nederland

Anbi_Logo